COMMENTAREN

"Contrast is een gezellige en leerrijke club. Ik blijf door Contrast intens bezig met mijn hobby en ik word goed op de hoogte gehouden van de vele aspecten van de fotografie."

Jacques Handekyn

"Van alle fotoclubs waarvan ik lid ben of was, vind ik Contrast de meest actieve en meest leerrijke"

Anonymus

"Er heerst een vriendschappelijke sfeer onder de leden. Kennis delen, vrijblijvende thema’s en professioneel ingestelde instructeurs zijn grote pluspunten voor Contrast."

Kurt Muls

"De inzet van deze club om de leden een interessant en gevuld programma aan te bieden dat zowel afwisselend is als leerrijk is uiterst positief. De 'warme clubgeest' die heerst onder de leden is om van te genieten. Beter kan ik Contrast niet omschrijven en ik ben blij dat ik er deel van uitmaak !

Jessy Clays

"Tof groepje, perfect evenwicht tussen fotografie in het algemeen en het IT-gebeuren dat daarmee gepaard gaat.

Weerkerende workflow met wisselende geplande onderwerpen. Contrast is geen 'wedstrijdclub' en geen 'tentoonstellingclub' wat ik ten stelligste waardeer. Voor elk wat wils zonder verplichtingen !!

Jean-Luc Thielens

"Het is een plezier om met de leden van Contrast te werken. Er heerst een sfeer van kameraadschap en respect voor elkaar en de leden helpen elkaar waar nodig. Beter kan men zich niet wensen."

André Annys

Wat de leden denken over Contrast